PRETTIG SAMENKOMEN

Sfeervol Dineren.

Wanneer u tijdens een heerlijk diner kunt genieten van een sfeervolle locatie, betekent dit gegarandeerd een gezellige avond uit voor iedereen. Wij maken van uw locatie graag een bijzonder plekje voor een geslaagd diner.

Aan onze ronde klaptafels kunt u met iedereen aan tafel een gesprek aangaan. Opgedekt met een mooi, wit tafellaken en witte servetten creëert u een eigentijdse sfeer.

Uiteraard is comfort tijdens een lang diner een belangrijke pijler. Met onze stoelen Lollypop en Candy hoeft u zich daarover geen zorgen te maken. Deze witte stoelen zorgen door de verschillende stijlen voor een mooie afwisseling aan tafel. Romantisch en klassiek, maar toch modern.

Serveert u bij het diner graag een mooie wijn? De bouquet wijnglazen zijn er in twee verschillende uitvoeringen. Door de mooie ballonvormige kelk zijn deze uitermate geschikt voor zowel witte en rode wijn als rosé. Door deze te combineren met een mooi picardiglas, heeft u op tafel een mooie balans tussen hoge en lage glazen en voor elk drankje het juiste glaswerk.

Onze Producten.

Stoel Lollypop wit

5,50 /dag excl. BTW

Stoel Groove wit

5,50 /dag excl. BTW

Klaptafel rond 180 cm Ø

10,75 /dag excl. BTW

Tafellaken wit 230 x 230 cm

8,27 /dag excl. BTW

Servet wit

0,99 /dag excl. BTW

Bouquet wijnglas 47 cl

0,28 /dag excl. BTW

Bouquet wijnglas 58 cl

0,28 /dag excl. BTW

Picardiglas 16 cl

0,18 /dag excl. BTW

Related projects