LEKKER NAAR BUITEN

Get Ready For The Summer.

Niks zo fijn als lekker buiten zijn! Zeker met mooi weer is een evenement in de buitenlucht een unieke ervaring. Met steigerhouten meubilair zorgt u voor een eigentijdse look. Wat dacht u van een steigerhouten statafel en onze bijpassende barkruk Cocktail?

Gaat u toch liever voor lage tafels van steigerhout? Ook deze hebben wij in het assortiment. Een speelse look creƫert u door af te wisselen in hoog en laag meubilair. Schuif onze barkruk Cocktail aan de statafels en gebruik de luxueuze stoel Neptunes voor de afwisseling aan de lage tafels. Door de teakhouten zitting en leuning van deze stoel past deze perfect bij de steigerhouten tafels.

Verlichting kan zorgen voor een prachtige sfeer, maar dan moet dit wel de juiste verlichting zijn. Met onze Franse lantaarn met 4 bollen haalt u de Franse romantische uitstraling naar uw eigen evenement. Het Nederlandse weer vraagt ons af en toe een zekerheid in te bouwen met bijvoorbeeld een heater. Een flameheater op gas draagt door de vlammen achter het glas bij aan de uitstraling en sfeer van uw locatie.

Onze Producten.

Stoel Neptunes

3,50 /dag excl. BTW

Tafel Steigerhout 80×80 cm

21,50 /dag excl. BTW

Propaan gasfles 10,2 kg

42,45 /dag excl. BTW

Flameheater 11 Kw – gas

33,50 /dag excl. BTW

Related projects